dissabte, 2 d’octubre del 2010

Sopar d'inici de temporada


Ahir, com sempre,  va ser una nit “GRANDE”.
Com és clàssic en els cocodrils del desastre en vam treure or. Quan les coses semblen perdudes... sabem treure el millor de tots nosaltres i fer de les nostres cites un dia especial.
Poc cronificaré... ahir ho vaig donar tot i els meus records son difusos... imagineu que recordava haver-me anat al llit amb tres ninis, (ni novates, ni veteranes; je, je), I m’he despertat sol, adolorit i resacós... això si... orgullós de tots vosaltres.
Buenu, els qui veu estar ja sabeu la grandesa de sopar 44 en una taula per 25 propiciant així els rossaments i el caliu cocodril.
Els brindis pels novatos, les passejades per sobre la taula, les cançons mal apreses (Satan... envia’ns el cançoner); les autinmolacions voluntàries, les antibioticades, el sektor radichuels, els novatos peleons, els intents de discurs, els quilometres de viatge-botellón per anar a una disco a dos carrers del wilson, les fotos mítiques, les marranades, els lios, els gels... en conclusió... un bon sopar d’inici de temporada.
Ara, definitivament, podem dir, que ja ha engegat la campanya 2010-2011. Ens espera un any d’entrenaments, partits, sopars, festes, tornejos, gires i viatges; un any cocodril.