dimecres, 12 de maig del 2010

Plantada per part de l'ACRL

L'Associació Catalana de Rugbi Lliga ha respost amb el silenci als nostres intents de contactar amb ella.

Després d'un inici de setmana complicat, on dilluns prevèiem fer forfait al Torneig de Rugby XIII de Perpinyà, els cocos una vegada més havíem reunit a un equip per defensar els nostres colors.

L'inici d'exàmens, la proximitat amb la Cocos Cup (Divendres 14), les lesions (Patxi, benèria, Marco, Satan, Panxeta, Corbates, Brandy, Canyes i d'altres) i la falta d'informació sobre els horaris de competició, havia fet que el dilluns només 11 cocos poguessin pujar a Perpinyà. Però som un equip i molts vam demanar festa a la feina (amb el conseqüent cost econòmic) per defensar el títol.

En definitiva... teníem un equip preparat per afrontar la jornada. Però... l'ACRL, no ens va contestar al telèfon. Per tant suposem que directament havien suspès la jornada i no ens havien avisat.

Aquest any l'organització del Rugby XIII universitari ha estat força caòtica. Nosaltres mateixos ens vam trobar amb la tasca d'organitzar una jornada a última hora, amb un cost de 670 euros de les nostres arques (que el nostre Servei d'Esports només ens abonarà en part segons els participants, segons ells 2 equips i el nostre en comptes de 6), que fou un fracàs de participació per la falta de coordinació entre l'Associació i les universitats.

Estem bastant desil·lusionats amb la implantació que s'està fent d'aquest esport en el món universitari. Ens sentim molt protagonistes quan a l'ACRL li interessa alguna cosa de nosaltres (muntar la primera jornada, entrevistes, cedir el nostre entrenament per a la selecció universitària, etc.), però molt abandonats quan no interessem o fan canvis de plans.

Després de la plantada d'avui... tractarem amb ella (l'ACRL) des d'una perspectiva més escèptica i realista.
Una pena, perquè molts de nosaltres estàvem realment engrescats amb aquest esport.

Ara, a preparar els paraigües i els abrics per a la Cocos Cup... com diria el nostre gran líder Satanàs... SERÀ GRANDE!!!

Ermen

1 comentari:

  1. Ermen!
    si no es massa demanar!
    deixam fer la cronica de la cocos cup si puc i tu despres de la festa val?
    ja em dires algu!
    gràcies!
    i perdona per no anar de festa pero no tenia formar d'anar ni lloc on quedarme!

    ResponElimina