divendres, 23 d’abril del 2010

Taules a la Primera Calputa Cup


La primera Calputa cup es salda en empat!!! 12 a 12. S'ha parlat molt de l'homoséxual de l'árbit, però el resultat fa justícia al gran i igualat partit que s'ha viscut.
Un extraordinari partit on els novells dels cocos han demostrat que volen jubilar als veterans de l'equip, jugant amb molta empenta i valentia.
Els taurons, no tan novells, però amb un esperit 100% “cheibol”, han posat les coses difícils als cocos; sobretot en davantera.
Sigui com sigui, un immillorable resultat per a la primera Calputa Cup del rugby universitari català.
Aquest trofeu es jugarà any rere any entre els novells d'ambdós equips germans i suposarà un esdeveniment especial dins del trofeu de la Cheibols League.
A la nit, al Wilson s'ha fet l'entrega de la Cheibols League als dos novells més destacats (Melendi pels Taurons i Antibiótico Mini-Massimo pels cocos).
Una nit amena, on ha regnat el bon rollo i el caos entre els dos equips germans... destacar que els cocos, un cop més hem reunit a més efectius, 23 + 4 suporters, pels 21 taurons + 2 suporters.
Això si, a la Touch femenina... les Taurones han humiliat a unes poc motivades coques que han avergonyit a la seva “Vieja Guàrdia”. Pati... han de tornar de San Sebastian ben entrenades!!!
Sigui com sigui... un gran dia pel rugby universitari.
La nit segueix... qui sap si... avui... dia de Sant Jordi... naixerà l'amor entre algun/a coco/a i algun/a tauró/na.

Ermen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada