dimarts, 27 d’abril del 2010

Trista eliminació

Avui les nostres noies tampoc han tingut el seu millor dia.
Després de la dura derrota d'ahir conra la Universidad de León, les nostres heroïnes van recuperar els ànims amb una tarda de platja i una vesprada a base de pinchos & chacorins.
Les novates, van animar d'allò més la nit donostiarra calçades amb els seus pompons, les seves minifaldilles, les seves lligues i sobretot el seu encant.
Amb la consigna: als voltors de la UPC ni somrriure'ls, les nostres coques es van apoderar de la nit del barri del Gros.
Estaven a tope... però... avui tenien la prova de foc i totes ja eren a l'hotel a les 2h.
Aquest matí, esmorçar, nervis, algun càstig a la impuntualitat, bon humor i moltes ganes de millorar la imatge del dia abans.
El primer partit, era, a priori, senzill. S'enfrontaven a un equip molt conegut; les centaures de la UAB.
Ha estat un partit entretingut on les coques han imposat la seva millor tècnica i el seu joc de conjunt.
El resultat 37 a 0 per les nostres amb 2 marques de la Reichel (ets molt bona) i una de la Maria “pellejos” Asenjo.
El segon partit ha suposat un cop molt dur per a la moral de les nostres noies. L'equip rival, la Universitat Catòlica de València, comptava en les seves files amb varies jugadores de la selecció valenciana.
Les coques han sortit en tromba i amb dos marques molt elaborades, finalitzades per la Reke es posaven amb una clara avantatge al finalitzar la primera part: 10-0.
A la segona part les coques s'han relaxat i a falta d'un minut el resultat era de 10-7. Després d'una llarga i èpica defensa per part de les coques, les valencianes han trobat un forat dins la defensa i amb el xiulet final aconseguien la marca de la victòria: 10-14 i se'ns complicava l'encreuament per a vuitens de final.
S'han vist plors i cares de tristesa, però les veteranes, han animat a l'equip que s'ha concentrat al màxim de cara a la gran prova de foc... la Universidad Politécnica de Madrid, amb dues jugadores internacionals i amb un historial molt envejable en la història dels Campionats d'Espanya.
Però no ha pogut ser... la Politécnica ha estat un equip molt dur, que ha ratllat l'antijoc durant tot el matx i ha imposat la seva superioritat física.
S'han vist detalls molt lletjos per part de les Madrilenyes; les agressions i el joc dur que imposaven s'escapava molt de l'esperit que s'espera d'un campionat universitari de qualsevol esport i molt menys d'un de rugby. Estil belga total.
El resultat, 36-0 per les de Madrid ha estat un dur cop que ha deixat la moral de les nostres noies força tocada.
La nota negativa, la lesió de la Ingrid (sembla ser que ja està bé, només ha estat impotència) i el mal sabor de boca que els ha quedat a les nostres noies després de sortir apallissades tant física com esportivament.
Però... això és el rugby... s'aprèn de la derrota, de la injustícia, del dolor... i... aquestes noies porten el rugby a la sang... i al poc estaven venent samarretes a tope i ballant balls tradicionals bascos amb altres universitàries que també... saben gaudir d'uns campionats.
Ara, després d'una bona becaina, un ocellet m'ha dit que les veteranes ensenyaran els secrets d'un bon bateig a les nostres novates...que... estan alterant la nit basca ben equipades al més pur estil Arabit... infermeres cachondes al poder!!!
Demà surten a les 12h de San Sebastià i es calcula que arribin sobre les 19h o les 20h a la Teixonera... si algú les vol anar a rebre... estic segur que ara necessiten més que mai el nostre recolzament.
Felicitats a totes per aquest any increïble.

Ermen

1 comentari:

  1. Molt bé Campiones!!!
    Mentre es doni tot al camp es pot portar el cap ben alt!!! Estem orgullosíssims de vosaltres!!!
    Fa no res el meu entrenador em va dir unes paraules que em van fer reflexionar sobre l'esperit amb que s'ha de plantejar un partit:
    "El partit, si es guanya, és pq el guanyem nosaltres. Si l'empata, és pq l'empatem nosaltres. I si el perd, és pq l'equip rival ens ha guanyat, mai pq nosaltres el perdem".
    Sempre s'ha de sortir a donar-ho tot i a per la victòria, si és perd pq el rival ha estat superior no passa rés!!! I pel que dieu, podeu sortir amb el cap ben alt havent-ho donat tot!!!
    Un petonàs a cada una de vosaltres!!
    Brutus

    ResponElimina