divendres, 9 d’abril del 2010

Cocos Vs Ossos (Cheibols League)

Molt bona tarda de rugby, la concentració començava una hora abans del partit amb una gran puntualitat per part dels debutants. Es palpava a l’ambient els nervis i la il·lusió pel debut. Les ganes de calçar-se les botes i la samarreta verda dels Cocos.Es va sortir amb una alineació inèdita, 12 novells al camp. I amb molts debutants canviats de posició en la qual havien entrenat.

Primers minuts de molts nervis i d’adaptació a les noves posicions i a les necessitats del moment. Domini clar en el marcador dels óssos que aprofitaven molt bé els nostres errors de pilota a les mans i d’inexperiència. (0-12) Clar domini sobre la davantera rival en les fases estàtiques i de possessió de pilota, però amb moltíssima dificultat per acabar definint als últims metres que feien que una vegada arribats a la seva 22 un petit error ens tornava a tancar al nostre camp d’un fort xut. La defensa rival ens ofegava molt la sortida de pilota sortint molt ràpid a pressionar. Però aconseguíem mantenir la possessió d’aquesta però amb un gran treball. Una mitja part amb moltes coses a millorar, però aquests partits són per això, per agafar ritme de partits, col·locació al camp, experiència, aprendre dels nostres errors i gaudir amb el rugby.

Es van donar tres consignes molt clares i molt importants a solucionar de cara la segona part:
1.- Organització en la davantera. Respectar les tres fases de joc que s’havien practicat als entrenaments, ja que les ganes d’arribar a tot arreu ens feien cansar-nos massa i deixar desprotegides zones del camp per on els rivals aprofitaven per fer grans incursions.
2.- Calma en l’organització del joc. Més comunicació entre el mitja-melé i l’obertura. Ja que era el primer dia que jugaven a la posició i se’ls veia amb moltes ganes de fer-ho bé, però una mica precipitats. Les fases estàtiques i rucks ens eren favorables i només ens faltava una mica de serenitat per organitzar l’equip.
3.- Sortir a pressionar a la línia rival. Ja que aquesta jugava amb molts metres per endavant i amb comoditat, la nostra línia es quedava metres enrere de l’últim peu del ruck.

La segona part començava amb moltes ganes d’esmenar els errors comesos a la primera. I amb una gran concentració per cada un dels jugadors per aplicar les correccions que havien rebut a la primera part i amb moltes ganes d’aprendre. Fruit d’aquesta concentració i del bon treball de tot l’equip es va començar a dominar el partit a plaer i va caure la primera marca pel nostre equip. El domini era total, però no s’acabava de definir en els últims metres i a base de puntades ens tornaven al nostre camp. Una jugada de mala sort la van aprofitar els óssos per tornar a agafar l’avantatja perduda en el marcador amb una marca una mica dubtosa, però bona en definitiva. L’ànim coco no va defallir en cap moment, ja que veiem que en qualsevol moment les marques acabarien caient. Amb molta empenta va arribar la segona marca. El cansament es començava a notar als dos equips. El joc es va interrompre vàries vegades a causa de sobretot bessons pujats. La nostra davantera estava molt més organitzada i treballant molt dur amb fortes penetracions, i la línia pujava molt millor a pressionar el rival que li costava molt més avançar metres. Només una molt bona jugada de la seva línia que ens va moure d’una banda del camp a l’altra en varies ocasions i creant superioritat per banda, va fer que tornessin a recuperar l’avantatja. Seguidament una marca nostra ens va tornar a portar a les portes del partit. Una última possessió molt treballada però que al final no es va poder finalitzar va donar la victòria final als ossos. Resultat final molt ajustat, Cocos 19 - 22 Óssos

Una molt bona jornada rugbística i amb tots els objectius complerts. Quedar-nos sobretot amb el canvi de la segona part respecte la primera. L'evolució en el joc i amb la calma i organització que es va jugar aquesta segona part. El partit ens fa veure que s'ha de treballar molt dur, però que anem per molt bon camí. Ara només ens fa falta aprendre dels errors que ja hem vist quins eren i enfocar els entrenaments a aquests punts febles i millorar-los. Aquesta és la vostra lliga i la que ens permetrà evolucionar i millorar els aspectes que es posen en pràctica als entrenaments.

A títol personal, ja vau poder comprovar que sóc un home de poques paraules sobre el camp, però com a capità en el partit d'ahir dir-vos que estic molt content del partit que vàrem jugar i l'actitud que vam mostrar al partit, tota l'estona donant la cara fins a l'extenuació. Em sento infinitament orgullós de poder jugar al vostre costat i poder ajudar-vos a aprendre aquest esport que m'apassiona tant i a intentar mostrar-vos aquest sentiment que són els COCOS. No fa tant que vaig entrar a formar part d'aquesta família, aquest és el meu tercer any i començant de zero en el rugby. El primer any no vaig poder debutar en cap partit oficial amb la samarreta verda; però a base de treball he pogut arribar ara on estic. Així que animar-vos a continuar treballant i aprofitar aquesta oportunitat que ara teniu per poder aprendre i agafar experiència sobre el camp!!!

Acabar amb les paraules molt encertades del MiniKoala:
“Cocos, hi ha moments en els que un es posa a pensar i se n'adona del què té al costat. Avui, un dia més, he vist que hi tenia la meva família.”

BRUTUS

Alineació:

1.- Ratatui
2.- MiniKoala *
3.- Bandoler *
4.- Brutus
5.- Murray*
6.- Koala
7.- Patxi *
8.- Beneria *
9.- Mascota * (es pot considerar novell al jugar de 9 jijijijiji ;) )
10.- Pau Campolier *
11.- Corbatas *
12.- Borja Riu *
13.- Pitxot *
14.- Mozombo *
15.- Hugo Plazzz *
----------------------------------
16.- Toro
17.- Happiness
18.- Jan
19.- Cutty
20.- Er Benny *
21.- Waioming *

*Jugadors novells
 ------------------------------------

Coques Vs Osses
Pel que fa a les noies, felicitar a les 6 valentes que van venir a defensar els colors cocodrils enfront les Osses.
El Coach Lora va fer un entrenament conjunt on es va viure molt bon rollo i on es van copsar alguns conceptes que encara costen.
Després es va fer un matx 5 contra 5. (La Tania va jugar com a Ossa, elles eren 4).
El domini fou cocodril amb un resultat final de 5 marques a 4. Destacar el bon enteniment entre la Perrins i la Reke i la feinada en defensa de la Eli que va saber coordinar-se molt bé a la nostre recent casada Saray i la contundent Laia.
Alineació:

1-Laia Esplugues
2-Eli Calbet
3-Saray Prat
4-Carla Areny
5-Ingrid Bernat
6-Tania Rubio (Va jugar amb les Osses, però ens la estimem igual, je, je.)

MVP: Carla Areny (Perrins pa los amigos) (Quin canvi... a vegades... un premi no desitjat... pot aconseguir màgia) (Felicitats Capitana)

Ermen (No hi vaig ser, però tinc bons/es informadors/es)

3 comentaris:

  1. Grande Brutus... quan deia crònica em referia a 5 centims, je, je... corres perill de que et nombrem cronista oficial!!!
    Bona feina Sucius.
    Felicitats a tots els novells pel gran paper que vau fer... amb un arbitratge de més qualitat segur que la victòria no se'ns escapava. je, je.

    ResponElimina
  2. ermen vaig ser jo la que va anar a jugar... xD

    ResponElimina
  3. Corregit... je, je... els meus informadors... no són tan bons com pensava. Un petonet bixu.

    ResponElimina